jasz29's blog

Most recent posts Most popular posts
Send to friends  Add to my favorite blogs  Bookmark and Share

Minyak Rambut Herba (menyubur dan melebatkan)

21-Dec-06
Aku bukan nak promote atau nak jadi ejen direct selling dalam ruang nie,cuma nak berkongsi petua dan amalan petua opah aku tentang bagaimana hendak menjaga rambut jangan berkelumumur,pecah dan gugur. rambut gugur bayak berlaku terutama pada perempuan selepas melahirkan anak.isu rambut jugak menjadi perhatian lelaki kerana zaman sekarang nie banyak lelaki yang rambut gugur jika tak dirawat cepat mati umbi rambut lagi payah nak dirawat.aku jugak tergolong dalam permasaalahan ni.zaman rock dulu 1990an simpan rambut panjang guna macam-macam ubat supaya cepat panjang dan lama ke lamaan baru tahu efek nyer terhadap rambut kita ,mula gugur sikit lepas tu dah jadi banyak sehingga dah nampak kulit kepala baru risau..so aku tengok rambut opah aku walaupun usia dah 80an tapi rambut dilebat,panjang dan masih bileh buat sanggul (cayalah opah) seledik punya selidik apa amalan yang diguna,baru lah terpecah segala rahsia yang terpendam selama ini. ia di perbuat dari herba di nasak dengan minyak zaitun bersamaan do'a - do'a nya. so kalau korang ade masaalah rambut jugak baik lelaki atau perempuan jangan segan silu hubungi aku..sure aku bagi tapi dengan sedikit bayaran untuk minyak herba tersebut. harga sebotol RM5.90 sahaja (50ml) aku tak jual mahal ,sekarang pun aku masih guna setiap hari. mungkin korang tengok packing tu nanti tu tak menarik sangat aku bukan jual dipasaran terbuka jadi biasa la packing cara orang2 kampung tapi janji khasiat didalam nyer ..betui dak..



sapa nak cuba tapi duduk jauh dari tempat tinggal aku boleh lah aku kirimkan tapi kena lah dulu korang kirimkan dulu money order atau bank-in dekat aku jer..segala urusan termasuk perbelanjaan pos Rm10.00 sahaja..(C.O.D)....



nak cuba email dekat aku jer ..ok

(jasz29@yahoo.com).....

Disclaimer: The opinions expressed by MuslimSocial.com's members are entirely their own, and do not necessarily reflect the views of MuslimSocial.com itself.
Privacy | Partners | Help | About Us | Contact Us
© MuslimSocial.com 2005 — 2014. All rights reserved.